Samen
Werken

YUR.

Yur Advocaten groeit en is daarom voortdurend op zoek naar nieuwe talenten. Wij zoeken geen schriftgeleerden, maar collega’s met een passie voor ons vak die in een normale taal de visie van ons kantoor willen uitdragen. Wij zijn commercieel ingesteld en vinden het belangrijk om te investeren in duurzame relaties met onze cliënten.

De sfeer op ons kantoor kenmerkt zich als informeel commercieel. Naast hard werken voor onze cliënten vinden wij het belangrijk dat er een gezonde balans tussen werk en privé-leven is. Voor onze cliënten staan wij altijd klaar, maar die musicaluitvoering van onze kinderen op school is net zo belangrijk en wordt zeker niet gemist.

Onderwijs vinden wij belangrijk en wij investeren graag in de toekomst. Studenten Nederlands Recht en kersverse meesters in de rechten bieden wij geregeld de mogelijkheid om een stage op ons kantoor te lopen.


Bekijk onze vacatures Ons team

Jouw carrière bij yur

Leren, ontdekken, ontwikkelen en samenwerken. Dat is jouw carrière bij Yur. Jij krijgt alle ruimte om jou verder te specialiseren in jouw expertise. Want van doen wat jij leuk vindt, word je een betere professional, geloven wij. Yur stimuleert jou om de beste versie van jezelf te worden, als advocaat, student, starter, juridisch professional, maar ook als mens. Wat wij van jou vragen? Inzet en enthousiasme. Met een wederzijds commitment gaan wij samen een mooie toekomst tegemoet.

werken bij Yur Advocaten in Rotterdam

De waarde van persoonlijke ontwikkeling

Ons vakgebied is continu in ontwikkeling. Wet- en regelgeving veranderen voortdurend. Dat heeft invloed op ons werk. Om goed inhoudelijk te adviseren en adequaat te procederen, is het essentieel om altijd up to date te zijn. Behalve actuele vakinhoudelijke kennis, hechten wij minstens zo veel waarde aan persoonlijke vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan onderhandelingstechnieken, communicatieve en commerciële vaardigheden.

Onze vacatures

Talent, dat zoeken wij. Op dit moment hebben we een aantal openstaande vacatures. Denk jij echter op een andere manier een bijdrage te kunnen leveren aan Yur? Aarzel niet en stuur een open sollicitatie naar Yvette Scharloo: scharloo@yur.nl. Wij zijn benieuwd naar jouw talent.

COLLEGA’S aan het woord

Wat maakt werken bij Yur bijzonder? Dat vertellen onze collega’s jou liever zelf.

mr. R.P. (Ricardo) Kooman
mr. R.P. (Ricardo) Kooman ""
mr. Erwin Mazaira
mr. E.P.J. (Erwin) Mazaira ""
Margriet Kooiman
mr. M. (Margriet) Kooiman ""
mr. B.R. (Robert) Kleij
mr. B.R. (Robert) Kleij ""
Bekijk alle verhalen van onze juristen

Wat jij moet weten over Yur!

Wij beantwoorden hier de meest gestelde vragen over onze organisatie, zodat jij precies weet wat je kunt verwachten als jij gaat solliciteren.

Hoe is onze bedrijfscultuur?

Hebben jullie een eigen opleidingsprogramma?

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

Hoe ziet de organisatiestructuur eruit?

Kan ik rekenen op sociale activiteiten?

Meer weten over werken bij yur?

Meer weten over Yur? Of heb jij vragen over één van onze openstaande vacatures. Neem gerust contact met ons op!