Categorie: Nieuws

Vacature junior secretaresse / management assistenteYUR.

Hallo,

Wij zijn Yur. Een jong en energiek advocatenkantoor uit Rotterdam met een stevige groeiambitie en een frisse kijk op de advocatuur. Dit klinkt wat cliché maar laat ons jou overtuigen:

Wij doen uitdagend werk voor mooie en inspirerende klanten. Wij zijn trots op onze informele sfeer en geven iedereen ruimte om te groeien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen direct en zelfstandig contact heeft met klanten en businesspartners: dat is essentieel voor de klant, voor jouw ontwikkeling en het werk dat wij doen. Wij geloven dat een ongedwongen sfeer en directe communicatie prettiger werkt, voor iedereen.

Wij zijn gedreven en hebben een commerciële instelling. Maar wij zijn ook scherp op een gezonde werk & privé balans. Doordat jij zelf verantwoordelijkheid draagt krijg jij veel vrijheid, vrijheid jezelf te ontwikkelen en vrijheid voor thuis.

Wij streven naar een diverse en inclusieve werkomgeving waar iedereen (of dat nu een secretaresse, een advocaat-stagiair, een senior partner is of een klant) zich welkom en gerespecteerd voelt met voldoende ruimte om zichzelf te kunnen zijn.

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand voor een fulltime functie van 40 uur per week. 32 uur per week is bespreekbaar. Jij hebt een afgeronde MBO 4 opleiding met 1 tot 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie als juridisch secretaresse.

Jij bent communicatief sterk, flexibel, staat haar mannetje en bent van toegevoegde waarde voor jouw team van advocaten. Jij hebt een open en positieve persoonlijkheid en jij voelt je thuis binnen de zakelijke dienstverlening. Je hebt ervaring met MS Office en jij weet hoe de roladministratie in elkaar steekt.

Jij werkt daarnaast zelfstandig, voelt je thuis in een informele setting en weet van aanpakken. Tot slot vind jij het leuk om deel uit te maken van een jong en energiek team dat sterk in ontwikkeling is en draag jij daar graag aan bij.

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

Jij komt te werken in een hecht team van 16 management assistentes met uitzicht op de skyline van Rotterdam. Naast hele leuk collega’s bieden wij een goed salaris en een goede pensioen- en thuiswerkregeling. Ontwikkeling en plezier in ons werk staat voorop en wij investeren graag in jou (en jouw kennis!). Er heerst een open en informele cultuur en naast dat wij hard werken is er ook ruimte voor sociale activiteiten buiten werktijd.

Interesse?

Ben jij enthousiast en nieuwsgierig geworden? Stuur jouw sollicitatie aan Yvette Scharloo via scharloo@yur.nl.

Mocht jij meer willen weten over deze functie, neem dan contact op via 085 – 2030 500.

Geschreven door:

Y.J. (Yvette) Scharloo Office manager

Gerelateerd nieuws:

Is een door een AI-systeem gemaakt kunstwerk auteursrechtelijk beschermd?
14 september 2023

Een pluim voor Van Den Berg Interieurbouw van YUR Advocaten

Doorplaatsing van het nieuwsartikel door: Hoeksche Waard Exclusief. Wij zijn te gast bij YUR Advocaten in Rotterdam. In het Adriaan Volkerhuis aan …

Lees verder
Nathalie Kurvers (1)
1 september 2023

Wij verwelkomen Nathalie Kurvers en drie andere nieuwe gezichten

Deze week verwelkomt YUR Advocaten maar liefst vier nieuwe collega’s, van wie Nathalie Kurvers de meest recente versterking is. Nathalie maakt de…

Lees verder

Terug naar overzicht