Categorie: Nieuws

Vacature junior secretaresse / management assistente

Wij zijn op zoek naar een: junior secretaresse. Nieuwsgierig? Lees de onderstaande vacature.

Wie zijn wij?

Wij zijn Yur. Een jong en energiek advocatenkantoor uit Rotterdam met een stevige groeiambitie en een frisse kijk op de advocatuur. Dit klinkt wat cliché maar laat ons jou overtuigen:

Wij doen uitdagend werk voor mooie en inspirerende klanten. Wij zijn trots op onze informele sfeer en geven iedereen ruimte om te groeien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen direct en zelfstandig contact heeft met klanten en businesspartners: dat is essentieel voor de klant, voor jouw ontwikkeling en het werk dat wij doen. Wij geloven dat een ongedwongen sfeer en directe communicatie prettiger werkt, voor iedereen.

Wij zijn gedreven en hebben een commerciële instelling. Maar wij zijn ook scherp op een gezonde werk & privé balans. Doordat jij zelf verantwoordelijkheid draagt krijg jij veel vrijheid, vrijheid jezelf te ontwikkelen en vrijheid voor thuis.

Wie ben jij?

Een juridisch secretaresse (wij noemen jou liever een management assistente) die op zoek is naar een functie voor 40 uur per week. 32 uur is bespreekbaar. Jij hebt een afgeronde MBO 4 opleiding met 1 tot 2 jaar (stage)ervaring in een vergelijkbare functie. Jij bent daarnaast communicatief sterk, werkt zelfstandig, bent flexibel en staat haar mannetje. Jij voelt je thuis binnen de zakelijke dienstverlening en vind het leuk om deel uit te maken van een energiek team. Je hebt ervaring met MS Office en jij weet hoe de roladministratie in elkaar steekt.

Welkom bij Yur als junior secretaresse

Jij komt te werken in een hecht team van 16 juridische ondersteuners met uitzicht op de skyline van Rotterdam. Jouw taken binnen dit team zijn onder andere: agendabeheer, verwerken van correspondentie (zowel post als e-mail), ondersteunende poule taken en de roladministratie. De gedroomde kandidaat is een enthousiaste collega die ons team verder kan ondersteunen en zijn of haar skills verder wilt ontwikkelen.

Wat wij bieden

Naast een uitdagende functie, leuke collega’s en uitzicht op de Rotterdamse skyline bieden wij een goed salaris en een uitstekende pensioen- en thuiswerkregeling. Onze management assistentes werken 50% thuis en 50% op kantoor. Naast de secundaire arbeidsvoorwaarden hechten wij veel waarde aan ontwikkeling en werkplezier. Binnen ons kantoor heerst een open en informele werkcultuur en naast dat wij hard werken is er ook ruimte voor sociale activiteiten buiten werktijd, denk aan borrels, sportieve activiteiten of interactieve kennissessies.

Interesse in de vacature junior secretaresse?

Ben jij enthousiast en nieuwsgierig geworden over de vacature junior secretaresse? Stuur jouw sollicitatie aan Leonie Vastenhout via vastenhout@yur.nl. Mocht jij meer willen weten over deze functie, neem dan contact op via 085 – 2030 500.

Gerelateerd nieuws:

overstap naar Yur
17 mei 2024

Magdalena over de overstap naar Yur Advocaten

Wisselen van advocatenkantoor tijdens de beroepsopleiding is een stap die niet veel startende advocaten durven te zetten. Toch maakte M&A-advoc…

Lees verder
opschorting in de bouw
13 maart 2024

Hannah Weeda aan de slag in team aansprakelijkheidsrecht bij Yur

Hannah Weeda start per 11 maart 2024 als advocaat-stagiaire binnen team aansprakelijkheidsrecht, onder leiding van advocaat Jens Maliepaard. Loopba…

Lees verder

Terug naar overzicht