Categorie: Nieuws

Vacature juridisch secretaresse / management assistente

Hallo,

Wij zijn Yur. Een jong en energiek advocatenkantoor uit Rotterdam met een stevige groeiambitie en een frisse kijk op de advocatuur. Dit klinkt wat cliché maar laat ons jou overtuigen:

Wij doen uitdagend werk voor mooie en inspirerende klanten. Wij zijn trots op onze informele sfeer en geven iedereen ruimte om te groeien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen direct en zelfstandig contact heeft met klanten en businesspartners: dat is essentieel voor de klant, voor jouw ontwikkeling en het werk dat wij doen. Wij geloven dat een ongedwongen sfeer en directe communicatie prettiger werkt, voor iedereen.

Wij zijn gedreven en hebben een commerciële instelling. Maar wij zijn ook scherp op een gezonde werk & privé balans. Doordat jij zelf verantwoordelijkheid draagt krijg jij veel vrijheid, vrijheid jezelf te ontwikkelen en vrijheid voor thuis.

Wie ben jij?

Wij zoeken een juridisch secretaresse (wij noemen jou liever een management assistente) voor een functie van 40 uur per week, waarbij 32 uur bespreekbaar is. Met minimaal drie jaar ervaring begrijp je de wereld van de advocatuur. Jij brengt structuur aan, bent communicatief sterk en flexibel. Je bent doortastend, houdt van aanpakken en bent in staat anderen te ontzorgen. Je signaleert zaken voordat anderen dat doen, maar draait je hand ook niet om voor een stevige kopieerklus.

Een uitdagende rol draag jij jouw steentje bij. Je bent verantwoordelijk voor agendabeheer, verwerking van correspondentie, zowel inkomend als uitgaand (post en e-mail), voorbereiding van processtukken en roladministratie.

Wat wij bieden

Naast een boeiende functie, leuke collega’s en een prachtig uitzicht op de Rotterdamse skyline bieden wij een aantrekkelijk salaris en een uitstekende pensioen- en thuiswerkregeling. Bij Yur werken onze management assistentes 50% van de tijd thuis en 50% op kantoor. Naast de gebruikelijke secundaire arbeidsvoorwaarden hechten wij veel waarde aan ontwikkeling en werkplezier. Onze open en informele werkcultuur biedt ruimte voor sociale activiteiten buiten werktijd, zoals borrels, sportieve evenementen en interactieve kennissessies.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Stuur je sollicitatie naar Leonie Vastenhout via vastenhout@yur.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen via 085 – 2030 500.

Gerelateerd nieuws:

opschorting in de bouw
13 maart 2024

Hannah Weeda aan de slag in team aansprakelijkheidsrecht bij Yur

Hannah Weeda start per 11 maart 2024 als advocaat-stagiaire binnen team aansprakelijkheidsrecht, onder leiding van advocaat Jens Maliepaard. Loopba…

Lees verder
in gesprek met...
19 februari 2024

Werken als juridisch secretaresse bij Yur

Het secretariaat van Yur bestaat uit zeventien collega’s, elk met een uniek verhaal. Vandaag gaan wij in gesprek met juridisch secretaresses: Yvo…

Lees verder

Terug naar overzicht