Categorie: Nieuws

Vacature secretaresse / management assistenteYUR.

Hallo,

Wij zijn Yur. Een jong en energiek advocatenkantoor uit Rotterdam met een stevige groeiambitie en een frisse kijk op de advocatuur. Dit klinkt wat cliché maar laat ons jou overtuigen:

Wij doen uitdagend werk voor mooie en inspirerende klanten. Wij zijn trots op onze informele sfeer en geven iedereen ruimte om te groeien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen direct en zelfstandig contact heeft met klanten en businesspartners: dat is essentieel voor de klant, voor jouw ontwikkeling en het werk dat wij doen. Wij geloven dat een ongedwongen sfeer en directe communicatie prettiger werkt, voor iedereen.

Wij zijn gedreven en hebben een commerciële instelling. Maar wij zijn ook scherp op een gezonde werk & privé balans. Doordat jij zelf verantwoordelijkheid draagt krijg jij veel vrijheid, vrijheid jezelf te ontwikkelen en vrijheid voor thuis.

Wij streven naar een diverse en inclusieve werkomgeving waar iedereen (in welke functie of (klant)relatie met Yur dan ook) zich welkom en gerespecteerd voelt met voldoende ruimte om zichzelf te kunnen zijn.

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand voor een fulltime functie van 40 uur per week. 32 uur per week is bespreekbaar.

Jij bent een ervaren secretaresse en gaat al langer mee in de wereld van advocatuur. Heb jij minimaal 1 tot 2 jaar ervaring in een functie als juridisch secretaresse? Ook dan nodigen wij jou uit om te solliciteren.

Jij hebt passie voor het vak en je bent iemand die graag structuur aanbrengt. Je bent communicatief sterk, flexibel en van toegevoegde waarde voor jouw team. Jij hebt een open en positieve persoonlijkheid. Jij bent adequaat en houdt van aanpakken en ontzorgen. Je signaleert zaken voordat een ander dat doet maar jij draait jouw hand ook niet om voor een flinke kopieerklus.

Wat bieden wij?

Jij wordt de spil in het team Contracten en Geschillen. Dit creatieve team werkt in zaken waarin veel weerstand wordt ervaren. Agendabeheer, verwerken van correspondentie (zowel post als e-mail), voorbereiden van processtukken en de roladministratie is pas het begin van jouw bijdrage aan het team. De gedroomde kandidaat is eerst en vooral de rechterhand van het teamhoofd en bewaakt de voortgang van de zaken in de groeiende praktijk van dit team. “Organisatorisch talent” en “stevig in je schoenen staan” zijn daarbij kernbegrippen.

Naast hele leuke collega’s in een hecht team, bieden wij een goed salaris en een goede pensioen- en thuiswerkregeling. Ontwikkeling en plezier in ons werk staat voorop en wij investeren graag in jou (en jouw kennis!). Er heerst een open en informele cultuur en naast dat wij hard werken is er ook ruimte voor sociale activiteiten buiten werktijd.

Interesse?

Ben jij enthousiast en nieuwsgierig geworden? Stuur jouw sollicitatie aan Yvette Scharloo via scharloo@yur.nl.

Mocht jij meer willen weten over deze functie, neem dan contact op via 085 – 2030 500.

Geschreven door:

Y.J. (Yvette) Scharloo Office manager

Gerelateerd nieuws:

Is een door een AI-systeem gemaakt kunstwerk auteursrechtelijk beschermd?
14 september 2023

Een pluim voor Van Den Berg Interieurbouw van YUR Advocaten

Doorplaatsing van het nieuwsartikel door: Hoeksche Waard Exclusief. Wij zijn te gast bij YUR Advocaten in Rotterdam. In het Adriaan Volkerhuis aan …

Lees verder
Nathalie Kurvers (1)
1 september 2023

Wij verwelkomen Nathalie Kurvers en drie andere nieuwe gezichten

Deze week verwelkomt YUR Advocaten maar liefst vier nieuwe collega’s, van wie Nathalie Kurvers de meest recente versterking is. Nathalie maakt de…

Lees verder

Terug naar overzicht