mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg

Ontmoet mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg

Advocaat

Specialisatie mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg

Jochem adviseert en procedeert als advocaat over algemene ondernemingsrechtelijke en contractuele vraagstukken. Dit doet hij met snelheid en kennis van zaken. Daarnaast is Jochem gespecialiseerd in insolventierecht, in welk kader hij bedrijven en bestuurders bijstaat. Door de rechtbank Rotterdam wordt Jochem geregeld aangesteld als curator.


Lidmaatschappen

  • INSOLAD Vereniging Insolventierecht Advocaten;
  • Nederlandse Vereniging voor Herstructurering;
  • VRAA.

Achtergrond Advocaat Jochem van Den Berg

Jochem studeerde in 2001 in Leiden af in twee richtingen, Civiel recht en Bedrijfsrecht. Sinds 2002 is hij advocaat. Hij volgde de afgelopen jaren met succes de INSOLAD/Grotius Specialisatie Opleiding Insolventierecht en de opleiding Financiële Economie voor Insolventieadvocaten aan de Erasmus Universiteit.

 

 

mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg

Advocaat

RECHTSGEBIEDENREGISTER VAN DE NEDERLANDSE ORDE VAN ADVOCATEN

Rechtsgebied volgens de Orde: Ondernemingsrecht
Rechtsgebied volgens de Orde: Insolventierecht

Deze specialismen zijn ook op grond van artikel 35a van de Regeling op de advocatuur in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd. Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Artikelen van mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg

De overdraagbaarheid van vorderingen
16 juni 2022

De overdraagbaarheid van vorderingen, hoe zit dit?

Voor partijen die betrokken zijn bij de handel in vorderingen op debiteuren en in het bijzonder bij vorderingen curatoren op bestuurders in faillis…

Lees verder

Ontmoet meer Yur professionals

BEKIJK ALLE PROFESSIONALS