Arbeidsrecht

YUR.

Het arbeidsrecht regelt alles in de relatie die een werkgever heeft met medewerkers. Van proeftijden, arbeidsovereenkomsten en verlof tot wederzijdse rechten en plichten, gelijke behandeling en beëindiging van arbeidsovereenkomsten. De meeste ondernemers krijgen een keer te maken met een arbeidsrechtelijk geschil, hoe vervelend ook. Een medewerker die niet functioneert bijvoorbeeld, een bedrijfsongeval op jouw terrein, ontslag op staande voet of een situatie met iemand die arbeidsongeschikt is geraakt. Als ondernemer wil jij natuurlijk zo snel mogelijk weten waar jij aan toe bent. Wat zijn de mogelijkheden als werkgever en welke risico’s loop je? Wat zijn de gevolgen van bepaalde beslissingen voor jouw medewerkers? Als ervaren arbeidsrecht advocaten adviseren wij jou van A tot Z.

Wat YUR doet

Snel en duidelijk brengen wij jouw juridische positie in kaart. Een hele klus want bij arbeidsrecht is een situatie eigenlijk nooit zwart/wit. Veel belangen, veel verhalen en veel manieren om gebeurtenissen te interpreteren. Daarom is dossieropbouw, een gedegen personeelsbeleid en een goede arbeidsovereenkomst ook zo belangrijk.

 

Arbeidsrecht advocatenkantoor Rotterdam

Wij zetten dit voor jouw bedrijf op of zijn de juiste partner voor jouw HR-afdeling. Als wij in de basis al bij personeelszaken betrokken zijn, kun jij juridische problemen namelijk vaak voorkomen. Moeten we toch de gang naar de rechter maken, dan doen wij dat in ieder geval op een manier die iedereen begrijpt. Onze adviezen zijn kort en duidelijk. Wij maken keuzes. En hakken knopen door.

 

Arbeidsmediation advies Rotterdam

Iedere ondernemer maakt het wel eens mee: een conflict tussen werkgever en werknemer. Een verstoorde arbeidsverhouding heeft ingrijpende gevolgen als het conflict niet snel verholpen wordt. Kom je er samen niet uit? Dan is het verstandig om een mediator in de schakelen. Lees hier alles over arbeidsmediation.

 

Tip van YUR

”Zeker op het gebied van arbeidsrecht levert het een ondernemer veel op om eens in de zoveel tijd personeelszaken onder de loep te laten nemen en de benodigde aanpassingen door te voeren. Door vooraf te handelen worden er kosten noch moeite bespaard.”

Experts in Arbeidsrecht

mr. J.C. (John) Brökling
Specialisaties Arbeidsrecht
mr. J.C. (John)
Brökling
Advocaat en partner
Specialisaties Arbeidsrecht
mr. Ph. (Philip)
Ekering
Advocaat en partner
mr. M. (Manolya) Erzeybek
Specialisaties Arbeidsrecht
Huurrecht
mr. M. (Manolya)
Erzeybek
Advocaat
Susanne Jansen
Specialisaties Arbeidsrecht
Contractenrecht
mr. S.A. (Susanne)
Jansen
Advocaat
mr. M.A. (Monique) Lacasa
Specialisaties Arbeidsrecht
mr. M.A. (Monique)
Lacasa
Advocaat en mediator
mr. Milo Schilt
Specialisaties Arbeidsrecht
Huurrecht
mr. M. (Milo)
Schilt
Advocaat