Vastgoedrecht

YUR.

Het vastgoedrecht omvat niet alleen de aan- en verkoop van een huis of bedrijfspand.  Ook andere rechtsgebieden die betrekking hebben op onroerende zaken en registergoederen, zoals het recht van hypotheek of vruchtgebruik vallen hieronder. De vastgoed advocaten van Yur bieden een uitgebreide dienstverlening die verder gaat dan alleen het beoordelen van een koopcontract in een particulier of zakelijk bouw- en verkoopproces.

Wat YUR doet

Wat valt er onder het vastgoedrecht?

Onder vastgoedrecht vallen bijvoorbeeld geschillen over koop en verkoop van onroerende zaken, verborgen gebreken en non-conformiteit, geschillen met of over Verenigingen van Eigenarenbouwrecht en huurrecht. 

Belangen die met vastgoed verband houden zijn steeds groter geworden. Risico’s nemen toe en de juridische aspecten waarmee betrokken partijen geconfronteerd worden, zijn bijzonder complex. Als specialisten in het vastgoedrecht biedt Yur praktisch advies en adequate ondersteuning in vastgoedzaken. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om het beoordelen en opstellen van samenwerkingsovereenkomsten, conflicten in verband met de Vereniging van Eigenaren (VVE), de aanbesteding van een (bouw)project, eigendom en erfpacht.

Vastgoedrecht advocaat Rotterdam

Wat er ook gebeurt en welke belangen jij ook hebt, snel handelen is belangrijk. Wij zijn Yur Advocaten. Een Rotterdams advocatenkantoor met alle kennis in huis om op de juiste manier te handelen. Neem contact op met één van onze vastgoedrecht advocaten.

 

 

Tip van YUR

“De basis van een succesvolle vastgoedtransactie is een goed contract, waarin belangen goed gewaarborgd zijn. Laat ons daarin meedenken om de kans op toekomstige juridische conflicten te minimaliseren.”

Experts in Vastgoedrecht

mr. W.Th. (Edwin) van Dijk
Specialisaties Bouwrecht
Vastgoedrecht
mr. W.Th. (Edwin)
van Dijk
Advocaat en partner
MR. C.A. (KOERT) GOBBENS
Specialisaties Huurrecht
Vastgoedrecht
mr. C.A. (Koert)
Gobbens
Advocaat
mr. S.J.M. (Sandy) Luijkenaar
Specialisaties Vastgoedrecht
Bouwrecht
mr. S.J.M. (Sandy)
Luijkenaar
Advocaat
mr. Erwin Mazaira
Specialisaties Contractenrecht
Vastgoedrecht
Bouwrecht
mr. E.P.J. (Erwin)
Mazaira
Advocaat
mr. M.W. (Maurits) Renzen
Specialisaties Ondernemingsrecht
Contractenrecht
Vastgoedrecht
Bouwrecht
mr. M.W. (Maurits)
Renzen
Advocaat en partner
mr. G. (Gijs) van der Spek
Specialisaties Vastgoedrecht
Contractenrecht
mr. G. (Gijs)
van der Spek
Advocaat en partner
Advocaat Marijn Trouwborst
Specialisaties Bouwrecht
Vastgoedrecht
mr. M. (Marijn)
Trouwborst
Advocaat