Categorie: Nieuws

Maak kennis met Barista van Yur: Bionda

Stap jij ons kantoor binnen? Dan loop je direct tegen de koffiebar van Yur aan, waarachter Bionda de lekkerste bakjes koffies klaarmaakt voor onze collega’s en klanten. De koffiebar is sinds de verbouwing hét bruisende hart van onze dertiende etage. Vanuit alle hoeken van onze verdieping komen collega’s samen bij deze bar om te genieten van koffie en een praatje. Bionda is sinds kort heer en meester over deze bar. Vandaag gaan wij in gesprek met haar om erachter te komen waar haar passie voor koffie is ontstaan.

Barista Bionda

Kun jij wat meer over jezelf vertellen?

‘’Natuurlijk! Ik ben Bionda, 44 jaar oud en woonachtig in Spijkenisse met mijn man en twee dochters. Ik heb een druk en rijk sociaal leven, sta graag langs de zijlijn bij de hockey om mijn jongste dochter aan te moedigen of bezoek leuke koffietentjes in de stad.’’

Waar is die passie voor koffie ontstaan?

‘’Ik heb altijd al veel affiniteit met horeca gehad. Ik was altijd op zoek de hipste zaken waar je de beste koffie kon drinken. De aroma’s, de beleving en de sfeer. Alles telt mee. Enkele jaren later heb ik een cursus tot barista gevolgd. Naast mijn werk bij mijn vorige werkgever heb ik een tijdje als barista gewerkt op evenementen en beurzen gestaan, wat ik ook erg leuk vond om te doen, maar ik begon het zakelijke wereldje te missen en voornamelijk mijn collega’s. Dus toen ik de vacature van Yur op Instagram zag, heb ik direct gereageerd.’’

Je bent nu alweer een tijdje de barista van Yur, bevalt je nieuwe functie?

‘’Zeker weten! Yur is een moderne, praktische en informele organisatie waar collega’s het fijn vinden om veel te delen en samen te komen. Ik vind het leuk dat ik binnen deze functie mijn passie voor koffie kan combineren met administratieve taken achter de receptie. Ik kan mij dus op nog veel meer vlakken ontwikkelen en dat is voor mij de ideale combinatie.”

Ook aan de slag bij Yur?

Talent, dat zoeken wij. Op dit moment hebben we een aantal openstaande vacatures. Denk jij echter op een andere manier een bijdrage te kunnen leveren aan Yur? Aarzel niet en bekijk onze vacatures hier!

Gerelateerd nieuws:

M.D. (Magdalena) Liana
15 november 2023

Nieuwe collega

Deze maand verwelkomen wij een nieuwe collega: Magdalena Liana. Zij zal ‘team M&A’ komen versterken en aan de slag gaan onder leiding van a…

Lees verder
Is een door een AI-systeem gemaakt kunstwerk auteursrechtelijk beschermd?
14 september 2023

Een pluim voor Van Den Berg Interieurbouw van YUR Advocaten

Doorplaatsing van het nieuwsartikel door: Hoeksche Waard Exclusief. Wij zijn te gast bij YUR Advocaten in Rotterdam. In het Adriaan Volkerhuis aan …

Lees verder

Terug naar overzicht