Gijs van der Spek versterkt Yur!

Categorie: Nieuws

Yur Advocaten & Consultants groeit de afgelopen jaren in hoog tempo. Dat betekent niet alleen dat er jonge enthousiaste advocaat-stagiaires bij ons zijn begonnen. Ook gespecialiseerde enthousiaste advocaten met uitgebreide ervaring en een diepgaande vakkennis hebben zich de afgelopen tijd bij ons aangesloten.

 

Wij zijn erg blij met de meest recente versterking in ons team uit de laatste categorie: Gijs van der Spek.

Gijs is gespecialiseerd in het opstellen van en procederen over commerciële contracten, waaronder bouwcontracten. Na zijn studie rechten in Rotterdam heeft hij vijf jaar gewerkt aan de Erasmus Universiteit als universitair docent burgerlijk recht. Vervolgens heeft hij 10 jaar ervaring opgedaan bij DVDW Advocaten in Rotterdam, waar hij aan de wieg stond van de gespecialiseerde sectie commerciële contracten en geschillen. Gijs ziet het procesrecht en het beslag- en executierecht als zijn gereedschapskist; optreden op het scherp van de snede schuwt hij bepaald niet. Hij heeft veel ervaring met kort gedingprocedures. Gijs heeft twee verdiepende Grotius-opleidingen gevolgd (Contractenrecht en Onroerend goedrecht) en verzorgt zelf ook regelmatig cursussen en trainingen.

 

Wij kijken uit naar de kennis en ervaring die Gijs zal toevoegen aan ons kantoor.

 

Gijs zal zich bij ons kantoor bezig houden met contractenrecht en ondernemingsrecht. Gijs is bereikbaar op 085-2030502 en vanderspek@yur.nl.


Terug naar overzicht