Categorie: Nieuws

Hannah Weeda aan de slag in team aansprakelijkheidsrecht bij Yur

Hannah Weeda start per 11 maart 2024 als advocaat-stagiaire binnen team aansprakelijkheidsrecht, onder leiding van advocaat Jens Maliepaard.

Loopbaan Hannah Weeda

Hannah heeft gedurende haar bachelor het Utrecht Law College honoursprogramma gevolgd, waarna ze in 2020 met succes haar master privaatrecht met de specialisatie aansprakelijkheidsrecht afrondde. Hierna zette ze haar eerste stappen als student-stagiaire Civiel bij de Rechtbank Midden-Nederland waar ze uiteindelijk uitgroeide tot senior Gerechtjurist. Haar taken omvatten diverse ondersteunende juridische werkzaamheden voor de rechter, zoals het beoordelen van (beslag)rekesten, voorbereiden van zaken en het opstellen van conceptuitspraken in bodemzaken en kort gedingen. Met haar uitgebreide expertise in civiel recht maakt Hannah nu de overstap naar de advocatuur.

De praktijk van Jens Maliepaard

Het team van Jens heeft naam gemaakt in verschillende spraakmakende massaschadezaken. Al meer dan 15 jaar voert zijn team met succes procedures tegen de Dexia Bank als aansprakelijke partij in de aandelenlease-affaire. Daarnaast voert het team van Jens procedures tegen de grootste Nederlandse verzekeraars met betrekking tot het woekerpolisdossier.

Hannah kijkt er naar uit om het team van Jens verder te versterken:

“Binnen Yur kan ik mijn opgedane kennis en ervaring combineren met een nieuw hoofdstuk in mijn loopbaan. Vanaf september start ik met de advocatenopleiding. Ik heb er heel veel zin in!”

Gerelateerd nieuws:

overstap naar Yur
17 mei 2024

Magdalena over de overstap naar Yur Advocaten

Wisselen van advocatenkantoor tijdens de beroepsopleiding is een stap die niet veel startende advocaten durven te zetten. Toch maakte M&A-advoc…

Lees verder
in gesprek met...
19 februari 2024

Werken als juridisch secretaresse bij Yur

Het secretariaat van Yur bestaat uit zeventien collega‚Äôs, elk met een uniek verhaal. Vandaag gaan wij in gesprek met juridisch secretaresses: Yvo…

Lees verder

Terug naar overzicht