Margriet Kooiman en Evelyn Wolterink zijn partner geworden bij Yur!

Categorie: Geen onderdeel van een categorie

Yur is trots om te kunnen melden dat Margriet Kooiman en Evelyn Wolterink per 1 januari 2022 partner zijn geworden!

Margriet is sinds 2011 aan ons kantoor verbonden. Zij staat sinds 2015 onvoorwaardelijk ingeschreven op het tableau en is sinds 2017 ook curator. Margriet is gespecialiseerd in insolventierecht en commerciële geschillen waaronder intellectueel eigendomsrecht.

“In de afgelopen tien jaar ben ik onderdeel geweest van de groei van Yur tot het mooie Rotterdamse advocatenkantoor dat het nu is. Ik heb in die tien jaar alle ruimte gehad om mij te ontwikkelen tot (proces)advocaat met de nadruk op intellectueel eigendomsrecht en curator. De korte lijnen zowel binnen kantoor als met de klanten en de no-nonse mentaliteit kenmerken Yur als advocatenkantoor. Ik ben trots om daar deel van uit te maken en trots om mij nu partner te mogen noemen.”

Evelyn is sinds 2015 aan ons kantoor verbonden. Zij is sinds dat jaar ook onvoorwaardelijk ingeschreven op het tableau. Evelyn is gespecialiseerd in M&A en contractenrecht.

“Toen ik in 2015 in dienst trad bij Yur was ik al snel onder de indruk van de mentaliteit waarin ik mij als van oorsprong Twentse goed herken. Er wordt gewerkt aan kwalitatieve dienstverlening die niet onderdoet voor de top van de advocatuur, maar tevens “hands-on” is en dat tegen een eerlijk tarief. Ook in de M&A praktijk. Dat tezamen met een groep hechte collega’s, maakt dat ik mij vanaf dag één thuis heb gevoeld. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om in mijn nieuwe rol een verdere bijdrage te leveren aan kantoor en de M&A praktijk.”


Terug naar overzicht