Redouan el Gamali

Ontmoet mr. R. (Redouan) El Gamali

Advocaat

Specialisatie

Redouan is gespecialiseerd in het burgerlijk procesrecht en treedt veel op voor ondernemingen. Hij houdt zich bezig met diverse vraagstukken op het gebied van het contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en het beslag- en executierecht. Redouan is praktisch en coöperatief waar het kan, lastig en scherp als het moet.


Achtergrond Advocaat Redouan El Gamali

Redouan rondde zijn master Burgerlijk (proces)recht aan de Tilburg University cum laude af. Gedurende zijn studie werkte hij als griffier bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant. De Grotius specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren rondde hij cum laude af. Voor zijn indiensttreding bij Yur Advocaten was hij werkzaam bij een groot kantoor in Den Haag, waar hij zich bezighield met (overheids)aansprakelijkheid.

Redouan schrijft artikelen en blogs over verschillende privaatrechtelijke en procesrechtelijke onderwerpen. Dankzij zijn wetenschappelijke interesse weet hij welke ontwikkelingen er op zijn vakgebied zijn, en past deze ook in geschillen toe.


Publicaties

  • R. El Gamali & T.F.E. Tjong Tjin Tai, ‘Waarheidsplicht en bewijslastverdeling’, TCR 2019/02″.

mr. R. (Redouan) El Gamali

Advocaat

RECHTSGEBIEDENREGISTER VAN DE NEDERLANDSE ORDE VAN ADVOCATEN

Rechtsgebied volgens de Orde: Verbintenissenrecht

Deze specialismen zijn ook op grond van artikel 35a van de Regeling op de advocatuur in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd. Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Artikelen van mr. R. (Redouan) El Gamali

klachtplicht
16 juni 2022

Hoe werkt de klachtplicht? Klaag tijdig anders komen rechten te vervallen.

In de dagelijkse praktijk worden talloze overeenkomsten gesloten waarbij de ene partij een verplichting op zich neemt ten behoeve van een andere pa…

Lees verder

Ontmoet meer Yur professionals

BEKIJK ALLE PROFESSIONALS