Categorie: Nieuws

Samenvoeging Yur Advocaten en Van Veen Advocaten

Per 1 januari 2020 bundelen Yur Advocaten en Van Veen Advocaten hun krachten. Sandy Luijkenaar en Ron van Veen voegen zich bij het team van Yur. We zijn verheugd met de komst van deze twee ervaren professionals en de kennis op het gebied van bouwrecht en vastgoed gerelateerde zaken die ze met zich meebrengen.

De volgende stap voor Van Veen Advocaten

Achter de schermen werken we al zo’n 4 jaar succesvol met elkaar samen. We delen dezelfde visie op advocatuur en hoogwaardige juridische dienstverlening. Een samenvoeging was een vanzelfsprekende volgende stap. Een win-winsituatie voor onze kantoren en professionals, maar vooral voor u als onze relatie. Vanaf het nieuwe jaar bruist Yur Advocaten & Consultants namelijk van nóg meer expertise en ervaring in een breed scala rechtsgebieden, zoals bouwrecht, vastgoed gerelateerde zaken, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en faillissementsrecht. Kortom, meer kennis om al uw juridische vraagstukken te helpen beantwoorden.

Voor meer informatie over deze samenvoeging, neem dan met ons contact op.

Over Van Veen Advocaten

Van Veen Advocaten is een niche-kantoor op het gebied van bouw- en vastgoedrecht en juridische ondersteuning aan ondernemers. Het kantoor is in 1989 opgericht als bedrijfsjuridisch advieskantoor en fungeert sinds 1996 als advocatenkantoor. Naast advocaat voor het midden- en kleinbedrijf is Van Veen Advocaten ook huisadvocaat van enkele grote landelijke organisaties in de bouw, zoals Woningborg N.V., Stichting Waarborgfonds Koopwoningen (SWK) en Bouwfonds.

Daarnaast heeft Van Veen Advocaten twintig jaar lang de juridische afdeling van het Garantie Instituut Woningbouw (GIW) te Rotterdam geleid, waardoor Van Veen Advocaten als één van de weinigen in Nederland specialist is op het gebied van koop-/aannemingscontracten en garantie- en waarborgregelingen.

Gerelateerd nieuws:

opschorting in de bouw
13 maart 2024

Hannah Weeda aan de slag in team aansprakelijkheidsrecht bij Yur

Hannah Weeda start per 11 maart 2024 als advocaat-stagiaire binnen team aansprakelijkheidsrecht, onder leiding van advocaat Jens Maliepaard. Loopba…

Lees verder
in gesprek met...
19 februari 2024

Werken als juridisch secretaresse bij Yur

Het secretariaat van Yur bestaat uit zeventien collega’s, elk met een uniek verhaal. Vandaag gaan wij in gesprek met juridisch secretaresses: Yvo…

Lees verder

Terug naar overzicht