Yur begeleidt oprichting VOF The Social Sportsclub

Het Team M&A van Yur Advocaten heeft de vennoten van The Social Sportsclub begeleid bij de oprichting van hun vennootschap onder firma (vof). 

Over de oprichting

Met de oprichting van hun vof zetten de heren hun eerste stappen richting het ondernemerschap. Wat begon als een leuke bezigheid tijdens de coronacrisis, is hiermee uitgegroeid tot een volwaardige onderneming die inmiddels ook bij Yur wekelijks een bootcamp organiseert. Door hun activiteiten binnen de vof voort te zetten, kunnen de heren gaan denken aan de volgende stappen binnen het ondernemerschap en de ontwikkeling van hun onderneming.

Betrokken partijen

Namens Yur Advocaten waren Ricardo Kooman, Omar Zaïr en Evelyn Wolterink betrokken bij de oprichting.

De keuze voor de juiste bedrijfsvorm en het maken van goede afspraken tussen oprichters, is essentieel voor de duurzame ontwikkeling van uw onderneming. Afhankelijk van de fase waarin jouw onderneming zich bevindt en de verwachte ontwikkeling, kan de juiste keuze voor de bedrijfsvorm u een hoop kosten, risico’s en zorgen besparen.

Over Yur

Yur beschikt over een gespecialiseerd team van M&A advocaten met ruime ervaring in het (her)structureren van ondernemingen. Onze M&A advocaten denken met jou mee over welke bedrijfsvorm het beste past bij jouw activiteiten en ondernemerschap, en hoe de onderneming het beste (juridisch) kan worden ingericht. Meer weten? Neem gerust contact met ons op! 

Team:

mr. O. (Omar) Zaïr
mr. O. (Omar) Zaïr Advocaat
mr. R.P. (Ricardo) Kooman
mr. R.P. (Ricardo) Kooman Advocaat