Wij verwelkomen de meest recente versterking: mr. Koert Gobbens

Categorie: Nieuws

Deze maand verwelkomen wij wederom een nieuwe collega. Dit keer kunnen wij melden dat Koert Gobbens de recente versterking van Yur Advocaten is. Koert is met name werkzaam op het gebied van huur- en vastgoedrecht. Naast deze specialisaties heeft Koert ook ruime ervaring in het arbeids-, ondernemings- en verbintenissenrecht.  Rechtsgebieden die naadloos bij de activiteiten van Yur Advocaten aansluiten.

Koert heeft een passie voor het recht en kiest altijd voor de beste weg. Zo stelt Koert dat:

‘’Problemen kunnen vaak eenvoudiger worden opgelost als deze snel bij de kern worden aangepakt. Of dit nu in goed overleg verloopt of via een procedure. Een kort geding is namelijk meestal beter dan een langdurig geschil.’’

mr. Koert Gobbens

Opleidingen en loopbaan mr. Koert Gobbens

Koert heeft Nederlands recht gestudeerd aan de universiteit in Leiden. Deze opleiding heeft hij in 2005 met succes afgerond. Gedurende zijn studie heeft Koert functies bekleed als Griffier bij diverse rechtbanken. In 2006 startte hij als advocaat bij Raetsluy Advocaten, waar hij later partner werd.

Tijdens zijn loopbaan heeft Koert meerdere specialisatieopleidingen gevolgd. In 2012 rondde hij onder meer de specialisatieopleiding Huurrecht van de Vereniging Huurrecht Advocaten af. Hierop volgde een specialisatietraject aan de Grotius Academie gericht op Onroerend Goedrecht en slaagde hij in 2019 voor de specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Universiteit van Leiden.

Nevenactiviteiten

Naast advocaat is mr. Koert Gobbens ook verbonden aan het tijdschrift Sdu Jurisprudentie Huur & Verhuur als annotator. Voor dit tijdschrift schrijft Koert commentaar op recente vonnissen en arresten van Rechtbanken, Hoven en Hoge Raad.

Wij zijn trots op deze samenwerking en verwelkomen Koert graag in team huurrecht! Meer weten? Neem dan contact met ons op.


Terug naar overzicht