Start jouw carrière bij

YUR.

Bij Yur begrijpen wij dat een succesvolle carrière als advocaat begint op de juiste plek. Vanuit hartje Rotterdam combineren wij meerdere disciplines onder één dak. Hierdoor kun jij als startende advocaat snel een ontwikkeling doormaken in een team van ervaren juridische professionals. Met onze frisse kijk op de advocatuur streven wij naar een juiste balans tussen werk en privé. Doordat jij zelf als snel verantwoordelijkheid draagt voor jouw werk, krijg jij veel vrijheid. Vrijheid jezelf te ontwikkelen en vrijheid voor thuis. Bekijk onze vacatures voor starters.


Bekijk onze vacatures

Opleidingen

Wij bieden startende professionals meerdere opleidingsmogelijkheden en interactieve bijeenkomsten. Zo is er elke week een ‘Yurrie koffie’ waar recente jurisprudentie wordt behandeld door onze advocaten en juridische medewerkers. Ook vindt met regelmaat ‘Yur traint’ plaats waarbij juist nadruk ligt op ontwikkeling van soft skills. Ook kun jij rekenen op een aantal jaarlijkse informatiebijeenkomsten tijdens ‘Yur Educated’ waar wij externe juristen uitnodigen om te doceren over juridische onderwerpen. Oftewel: jouw ontwikkeling staat bij ons voorop.

Start jouw carrière bij Yur. (1)

Netwerken

Een netwerk opbouwen is een leuke bijkomstigheid van het werk als advocaat. Wij vinden het belangrijk dat iedereen hier de kans toe krijgt. Yur stimuleert dit onder andere doordat iedereen direct en zelfstandig contact heeft met klanten en businesspartners: dat is fijn voor de client, jouw ontwikkeling en netwerk en het werk dat wij doen.

Vacatures voor starters

Jouw carrière starten bij Yur? Bekijk hier onze vacatures voor starters.

 

Specialisatiemogelijkheden

Jouw passie in het recht ontdekken of verder uitdiepen? Dat kan bij Yur. Met multidisciplinaire teams beantwoorden wij allerlei juridische vragen die een ondernemer kan hebben. Wanneer jij een specifiek rechtsgebied interessant vindt en jezelf daarin verder wilt ontwikkelen, wordt dan door Yur gestimuleerd. Wil jij je specialiseren in meerdere rechtsgebieden? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

mr. R.P. (Ricardo) Kooman
mr. R.P. (Ricardo) Kooman ""
Susanne Jansen
mr. S.A. (Susanne) Jansen ""
Ashley Sintniklaas
mr. A. (Ashley) Sintniklaas ""
Jolie de la croix
mr. J. (Jolie) E. de la Croix ""
mr. Milo Schilt
mr. M. (Milo) Schilt ""
S. (Süreyya) Soyçiçek
mr. S. (Süreyya) Soyçiçek ""
Bekijk alle verhalen van onze juristen

Wat jij moet weten over Yur!

Wij beantwoorden hier de meest gestelde vragen over onze organisatie, zodat jij precies weet wat je kunt verwachten als jij gaat solliciteren.

Hoe werkt Yur aan inhoudelijke kwaliteit?

Hoe werkt een sollicitatieproces bij ons?

Hoe is onze organisatiestructuur?

Worden er sociale activiteiten georganiseerd?

Aan de slag bij Yur?

Aan de slag bij Yur? Solliciteer op één van onze vacatures voor starters. Vragen? Neem gerust contact met ons op.