Koops Transport Holding I B.V. failliet

Op 28 maart 2017 is Koops Transport Holding I B.V. failliet verklaard. Zij was gevestigd aan de Beemsterweg 12a te (1311 XC) Almere. Daarbij is mr. W.J. van Toor benoemd tot rechter-commissaris en is mr. S.K. Setz aangesteld tot curator. Met ingang van 8 juni 2022 is mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg) vervangend curator.

 

Activiteiten Koops Transport Holding I B.V.

Volgens de gegevens van de Kamer van Koophandel: het verrichten van holding activiteiten. Koops Transport Holding I B.V. heeft twee dochtervennootschappen, te weten Koops Transport Almere B.V. (faillissement d.d. 8 november 2016) en Koops Transport Rotterdam B.V. (faillissement 21 februari 2017). Het faillissement van Koops Transport Almere B.V. wordt behandeld door curator mr. R. Dufour. Het faillissement van Koops Transport Rotterdam B.V. wordt behandeld door curator mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg.

Openbare faillissementsverslagen

Meer informatie over de afwikkeling van het faillissement? Het eerstvolgende openbare faillissementsverslag zal omstreeks 15 augustus 2022 verschijnen in het insolventieregister van de Rechtspraak: klik hier. Daaropvolgende verslaglegging zal iedere drie maanden volgen.

Vorderingen van schuldeisers

Schuldeisers worden verzocht hun vorderingen zoveel mogelijk per e-mail in te dienen. U kunt uw vordering indienen door een e-mail (of een brief) te sturen met een kopie van de openstaande facturen of een omschrijving van uw vordering. In de brief vermeldt u de hoogte van uw vordering en of u aanspraak maakt op een (wettelijk) voorrecht. Het e-mailadres is: insolventie@yur.nl.

 

Vragen?

De meest relevante informatie voor schuldeisers is te lezen in de openbare faillissementsverslagen. Vragen? Stuur een e-mail naar: insolventie@yur.nl.


Mededelingen

Vragen over het faillissement kunt u stellen aan de curator of de faillissementsmedewerker via het daartoe bestemde e-mailadres: insolventie@yur.nl

De faillissementsverslagen kunt u hier vinden.

Schuldeisers worden verzocht hun vorderingen zoveel mogelijk middels onderstaand formulier kenbaar te maken.


Informatie

Naam Koops Transport Holding I B.V.
AdresBeemsterweg 12-A
VestigingsplaatsAlmere
Datum uitspraak28 maart 2017
Insolventienummer rechtbankF.10/17/165
Rechter-commissarismr. W.J. Roos-van Toor
Curator / bewindvoerder:mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg
Soort insolventie:Faillissement
Statusopen

Vordering indienen

    (Indien u bijzondere rechten wenst uit te oefenen dient u dat hier duidelijk kenbaar te maken en bewijsstukken mee te sturen)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jochem van den Berg
mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg Advocaat
J.H.A. (Hans) Uppenkamp
J.H.A. (Hans) Uppenkamp Faillissementsmedewerker

Terug naar overzicht