Koops Transport Rotterdam B.V. failliet

Bij vonnis van de Rechtbank Rotterdam d.d. 21 februari 2017 is Koops Transport Rotterdam B.V. failliet verklaard. Zij was gevestigd aan de Columbusstraat 34 te (3165 AD) Rotterdam-Albrandswaard. Daarbij is mr. W.J. van Toor benoemd tot rechter-commissaris en is mr. S.K. Setz aangesteld tot curator. Op 8 juni 2022 is mr. Setz vervangen door mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg.

 

Activiteiten Koops Transport Rotterdam B.V.

De onderneming hield zich bezig met het vervoeren van (met name chemische) vloeistoffen zowel in binnen- als in buitenland door middel van wegtransport.

 

Openbare faillissementsverslagen

Meer informatie over de afwikkeling van het faillissement? Het eerstvolgende openbare faillissementsverslag zal omstreeks 4 augustus 2022 verschijnen in het insolventieregister van de Rechtspraak: klik hier. Daaropvolgende verslaglegging zal iedere drie maanden volgen.

 

Vorderingen van schuldeisers

Schuldeisers worden verzocht hun vorderingen zoveel mogelijk per e-mail in te dienen. U kunt uw vordering indienen door een e-mail (of een brief) te sturen met een kopie van de openstaande facturen of een omschrijving van uw vordering. In de brief vermeldt u de hoogte van uw vordering en of u aanspraak maakt op een (wettelijk) voorrecht. Het e-mailadres is: insolventie@yur.nl.

 

Vragen?

De meest relevante informatie voor schuldeisers is te lezen in de openbare faillissementsverslagen. Toch nog vragen? Stuur een e-mail naar: insolventie@yur.nl.


Mededelingen

Er zijn momenteel geen mededelingen.


Informatie

NaamKoops Transport Rotterdam B.V.
AdresColumbusstraat 34
VestigingsplaatsRotterdam-Albrandswaard
Datum uitspraak21 februari 2017
Insolventienummer rechtbankF.10/17/107
Rechter-commissarismr. W.J. van Toor
Curator / bewindvoerder:mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg
Soort insolventie:Faillissement
Statusopen

Vordering indienen

    (Indien u bijzondere rechten wenst uit te oefenen dient u dat hier duidelijk kenbaar te maken en bewijsstukken mee te sturen)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jochem van den Berg
mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg Advocaat
J.H.A. (Hans) Uppenkamp
J.H.A. (Hans) Uppenkamp Faillissementsmedewerker

Terug naar overzicht