Vervolg jouw carrière bij

YUR.

Als ervaren advocaat maak jij niet zomaar de overstap naar een nieuw kantoor; wij begrijpen dat deze keuze best lastig kan zijn. Bij Yur geloven wij dat iedere advocaat unieke eigenschappen heeft. In teamverband bouw jij verder aan jouw eigen praktijk, werk je aan complexe casussen en bouw jij jouw expertise en netwerk verder uit.


Bekijk onze vacatures

Over Yur

Wij zijn een jong en energiek advocatenkantoor uit Rotterdam met een stevige groeiambitie en een frisse kijk op de advocatuur. Wij bedienen veel soorten clienten, variërend van investeringsmaatschappijen tot Mkb’ers.

Ook zijn wij trots op onze informele sfeer en geven iedereen ruimte om te groeien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich kan ontwikkelen. Yur stimuleert dit onder andere doordat iedereen direct en zelfstandig contact heeft met clienten en businesspartners: dat is fijn voor de client, jouw ontwikkeling en netwerk en het werk dat wij doen. Wij geloven dat een ongedwongen sfeer en directe communicatie prettiger werkt, voor iedereen.

 

Yur advocaten (2)

Ook niet onbelangrijk

Uiteraard bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam. Ons kantoor is voorzien van alle (technologische) gemakken. Natuurlijk behoort thuiswerken tot de mogelijkheden. Wij zijn scherp op een gezonde balans tussen werk en privé. Doordat jij zelf als snel verantwoordelijkheid draagt voor jouw werk, krijg jij veel vrijheid. Vrijheid jezelf te ontwikkelen en vrijheid voor thuis.

De ambitie van Yur

Onze ambitie? Dat is om één van de modernste juridische kantoren van de regio te zijn. Zowel qua dienstverlening als qua juiste balans tussen werk en privé. Met onze clienten hebben wij korte lijnen, waardoor knopen snel worden doorgehakt. Ook wordt thuiswerken gestimuleerd en is er een open cultuur. Geen dichte deuren waarop geklopt hoeft te worden, maar altijd de mogelijkheid om met collega’s te overleggen en om hulp te vragen. Wij leren van elkaar en helpen elkaar.

 

Bekijk de verhalen van andere collega's

Deze collega’s hebben de afgelopen jaren de overstap gemaakt naar Yur. De reden? Dat vertellen onze collega’s jou liever zelf.

MR. C.A. (KOERT) GOBBENS
mr. C.A. (Koert) Gobbens ""
Nathalie Kurvers
mr. N. (Nathalie) Kurvers ""
mr. D. (Daniël) Kulk
mr. D. (Daniël) Kulk ""
mr. Erwin Mazaira
mr. E.P.J. (Erwin) Mazaira ""
Redouan el Gamali
mr. R. (Redouan) El Gamali ""
Bekijk alle verhalen van onze juristen

Wat jij moet weten over Yur!

Wij beantwoorden hier de meest gestelde vragen over onze organisatie, zodat jij precies weet wat je kunt verwachten als jij gaat solliciteren.

Hoe werkt Yur aan inhoudelijke kwaliteit?

Hoe werkt een sollicitatieproces bij ons?

Hoe is onze organisatiestructuur?

Worden er sociale activiteiten georganiseerd?

Aan de slag bij Yur?

Aan de slag bij Yur? Solliciteer op één van onze vacatures.