Pluspool B.V. failliet

Bij vonnis van de Rechtbank Rotterdam d.d. 10 augustus 2021 is Pluspool B.V. failliet verklaard. Zij was gevestigd aan de Noldijk 33 te (2991 VH) Barendrecht. Daarbij is mr. B.A. Cnossen benoemd tot rechter-commissaris en is mr. G.J. (Jeroen) Schras aangesteld tot curator.

 

Achtergrond Pluspool B.V.

Blijkens het handelsregister: het verrichten van alle werkzaamheden op het gebied van beheer, beleggingen en financieringen. De onderneming is opgericht en handelde in hoedanigheid van beheermaatschappij.

 

Openbare faillissementsverslagen

Meer informatie over de afwikkeling van het faillissement? Het eerstvolgende openbare faillissementsverslag zal omstreeks 9 september 2022 verschijnen in het insolventieregister van de Rechtspraak: klik hier. Daaropvolgende verslaglegging zal iedere drie maanden volgen.

 

Vorderingen van schuldeisers

Schuldeisers worden verzocht hun vorderingen zoveel mogelijk per e-mail in te dienen. U kunt uw vordering indienen door een e-mail (of een brief) te sturen met een kopie van de openstaande facturen of een omschrijving van uw vordering. In de brief vermeldt u de hoogte van uw vordering en of u aanspraak maakt op een (wettelijk) voorrecht. Het e-mailadres is: insolventie@yur.nl.

 

Vragen?

De meest relevante informatie voor schuldeisers is te lezen in de openbare faillissementsverslagen. Voor overige vragen stuurt u een e-mail naar: insolventie@yur.nl.

 

 


Mededelingen

Er zijn momenteel geen mededelingen.


Informatie

NaamPluspool B.V.
AdresNoldijk 33
VestigingsplaatsBarendrecht
Datum uitspraak10 augustus 2021
Insolventienummer rechtbankC/10/21/160 F
Rechter-commissarismr. B.A. Cnossen
Curator / bewindvoerder:mr. G.J. (Jeroen) Schras
Soort insolventie:Faillissement
Statusopen

Vordering indienen

    (Indien u bijzondere rechten wenst uit te oefenen dient u dat hier duidelijk kenbaar te maken en bewijsstukken mee te sturen)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

mr. G.J. (Jeroen) Schras
mr. G.J. (Jeroen) Schras Advocaat
J.H.A. (Hans) Uppenkamp
J.H.A. (Hans) Uppenkamp Faillissementsmedewerker

Terug naar overzicht