Categorie: Nieuws

Renzen Advocaten verder onder de vlag van Yur Advocaten!

Een goed begin van het nieuwe jaar: per 1 januari 2021 gaat Renzen Advocaten verder onder de naam van Yur Advocaten. De twee Rotterdamse kantoren bundelen hun krachten. Maurits Renzen, Jochem van den Berg en de ondersteuning van het kantoor voegen zich bij het team van Yur.

Renzen advocaten

Yur is bijzonder verheugd met de komst van deze ervaren professionals en de kennis op het gebied van insolventierecht, ondernemingsrecht, M&A en arbeidsrecht en alle daarmee gerelateerde zaken die ze met zich meebrengen. Een logische samenvoeging en vanzelfsprekende stap van twee Rotterdamse advocatenkantoren met dezelfde werkwijze: juridische dienstverlening op topniveau in normale mensentaal.

Welkom Maurits Renzen

De relaties van Renzen Advocaten zijn reeds persoonlijk geïnformeerd over de samenvoeging. Gevolgen zijn er volgens Maurits Renzen niet. “We blijven de dossiers van onze klanten behandelen zoals ze van ons gewend zijn. Ook de tarieven blijven ongewijzigd.” Volgens Renzen zijn er verder alleen voordelen te noemen. “Wat beter wordt, is dat er op vrijwel ieder relevant rechtsgebied specialisten om ons heen komen, waarmee wij kunnen sparren en die waar nodig kunnen bijspringen op vrijwel alle rechtsgebieden. Meer expertise en meer capaciteit dus.

Geschreven door:

mr. P.C.M. (Patrique) Ouwens
mr. P.C.M. (Patrique) Ouwens Advocaat en partner

Gerelateerd nieuws:

M.D. (Magdalena) Liana
15 november 2023

Nieuwe collega

Deze maand verwelkomen wij een nieuwe collega: Magdalena Liana. Zij zal ‘team M&A’ komen versterken en aan de slag gaan onder leiding van a…

Lees verder
Is een door een AI-systeem gemaakt kunstwerk auteursrechtelijk beschermd?
14 september 2023

Een pluim voor Van Den Berg Interieurbouw van YUR Advocaten

Doorplaatsing van het nieuwsartikel door: Hoeksche Waard Exclusief. Wij zijn te gast bij YUR Advocaten in Rotterdam. In het Adriaan Volkerhuis aan …

Lees verder

Terug naar overzicht