Renzen Advocaten verder onder de vlag van Yur Advocaten!

Categorie: Nieuws

Een goed begin van het nieuwe jaar: per 1 januari 2021 gaat Renzen Advocaten verder onder de naam van Yur Advocaten & Consultants. De twee Rotterdamse kantoren bundelen hun krachten. Maurits Renzen, Jochem van den Berg en de ondersteuning van het kantoor voegen zich bij het team van Yur.

 

Yur is bijzonder verheugd met de komst van deze ervaren professionals en de kennis op het gebied van insolventierecht, ondernemingsrecht, M&A en arbeidsrecht en alle daarmee gerelateerde zaken die ze met zich meebrengen. Een logische samenvoeging en vanzelfsprekende stap van twee Rotterdamse advocatenkantoren met dezelfde werkwijze: juridische dienstverlening op topniveau in normale mensentaal.

 

De relaties van Renzen Advocaten zijn reeds persoonlijk geïnformeerd over de samenvoeging. Gevolgen zijn er volgens Maurits Renzen niet. “We blijven de dossiers van onze klanten behandelen zoals ze van ons gewend zijn. Ook de tarieven blijven ongewijzigd.” Volgens Renzen zijn er verder alleen voordelen te noemen. “Wat beter wordt, is dat er op vrijwel ieder relevant rechtsgebied specialisten om ons heen komen, waarmee wij kunnen sparren en die waar nodig kunnen bijspringen op vrijwel alle rechtsgebieden. Meer expertise en meer capaciteit dus.

 


Terug naar overzicht
Patrique ouwens
mr. P.C.M. (Patrique) Ouwens Advocaat