Categorie: Nieuws

Renzen Advocaten verder onder de vlag van Yur Advocaten!YUR.

Een goed begin van het nieuwe jaar: per 1 januari 2021 gaat Renzen Advocaten verder onder de naam van Yur Advocaten & Consultants. De twee Rotterdamse kantoren bundelen hun krachten. Maurits Renzen, Jochem van den Berg en de ondersteuning van het kantoor voegen zich bij het team van Yur.

 

Yur is bijzonder verheugd met de komst van deze ervaren professionals en de kennis op het gebied van insolventierecht, ondernemingsrecht, M&A en arbeidsrecht en alle daarmee gerelateerde zaken die ze met zich meebrengen. Een logische samenvoeging en vanzelfsprekende stap van twee Rotterdamse advocatenkantoren met dezelfde werkwijze: juridische dienstverlening op topniveau in normale mensentaal.

 

De relaties van Renzen Advocaten zijn reeds persoonlijk geïnformeerd over de samenvoeging. Gevolgen zijn er volgens Maurits Renzen niet. “We blijven de dossiers van onze klanten behandelen zoals ze van ons gewend zijn. Ook de tarieven blijven ongewijzigd.” Volgens Renzen zijn er verder alleen voordelen te noemen. “Wat beter wordt, is dat er op vrijwel ieder relevant rechtsgebied specialisten om ons heen komen, waarmee wij kunnen sparren en die waar nodig kunnen bijspringen op vrijwel alle rechtsgebieden. Meer expertise en meer capaciteit dus.

 

Geschreven door:

mr. P.C.M. (Patrique) Ouwens
mr. P.C.M. (Patrique) Ouwens Advocaat en partner

Gerelateerd nieuws:

paralegal werkstudent
19 april 2023

In gesprek met Paralegal Pim de Neef

Pim is via-via bij ons kantoor terechtgekomen en is aan de slag gegaan op de sectie arbeidsrecht. Hij werkt met veel plezier aan interessante zaken…

Lees verder
coronaschulden saneren - waar te beginnen
3 april 2023

Fiscale coronaschulden saneren – waar te beginnen?

De enorme berg aan fiscale coronaschulden is volgens staatssecretaris Van Rij nog circa 17 miljard euro groot en ruim 40% van alle ondernemers met …

Lees verder

Terug naar overzicht